Bugun...
SON DAKİKA

''ACABA, SİZLER, BU MEMLEKETE FAYDALI NE YAPTINIZ BUGÜNE KADAR!!!

 Tarih: 05-09-2023 11:19:00
SERVET ÇOLAK

Günaydın Can-Canlarım;

 

Eyyy, Filenin Sultanları, eyy, amazon kadın savaşçıları cesaret ve tuttuğunu koparan, sağlam vücutlu, sağlam kafalı Türk Kadınları! Eyy, benim, şu kara günlerde yüzümüzü ağartan, bir avuç aslan yürekli Atatürk Gençliğinin timsali, yüzü güzel, ruhu güzel, amaçları güzel kadınlarım! Yine yaptınız yapacağınızı, yerlere inmiş, yüzlerimizi güldürdünüz, adeta yerlerde sürünmeye yüz tutan morallerimizi yükselttiniz... ''BİZ İSTERSEK YAPARIZ!'' mantalitesiyle... Yılmadınız, korkmadınız, tek yumruk, tek yürek olup, devirdiniz geçtiniz, önünüze çıkan engelleri...en güzeli de, ''bazılarını'' utandırmış olmanız lazım, kieli ağızlarıyla, kirli yürekleriyle size laf atan, kendilerini ilgilendirmeyen kişisel tercihlerinize çatal dillerini uzattıkları için! HELAL OLSUN size haklarımız, TÜRK KADINININ adını altın harflerle, şanlı bayrağımızı gönderde bırakmak adına verdiğiniz mücadeleler...hatta analarınızın ak sütü gibi helal olsun!!!

 

Olsun varsın, sayın devlet başkanımız, sayısını unutuyorum, 10 mu 12 mi, özel jetini, yorgun bedenlerinizi, 10 küsur saat daha da bitkinleşmeden, yurda, şanlı şerefli getirebilmek inceliğinde bulunmadı, özel bir karşılama yapılmadı devlet olarak, (kaptan pilotun uyarmaları haricinde, en azından öyle olduğunu biliyoruz), ama olsun varsın, sizler, kara seslere değil, sizi sevenlerin, takdir edenlerin, pozitif enerjileriyle, daha da kuvvetlendiniz, daha da hırslandınız, aziz Türk milleti olarak bizleri sevindirdiniz, Türk kadınının, sadece muharebelerde olduğu gibi değil, her şeye rağmen, tuttuğunu koparan güç ve amaçta olduğunuzu, kara yürekliler, bir kere daha, mükerrer olarak, umarız ki daimi olarak, mücadeleci, tuttuğunu kopartan güçte olduğunu ispat ettiniz, sağır kulaklara, kör gözlere, kara yüreklilere!

 

Size ne sporcu kadınların giydiği kısacık şortlardan, kolsuz T-shirtlerden... Size ne, kişisel ve cinsel tercihlerinden, size ne modern ve Avrupai yaşam şekillerinden! Ama doğru, bazı kara yürekli, kötü amaçlı kişilerin kadın vücudu gördüklerinde, yaşları 6 olsun, 70 olsun fark etmez, sahip olma arzularınız depreşiveriyor. Öyle ya, üvey kızınızdan, hatta öz kızınızdan bile tahrik olanlar, ve bunu utanmadan dile getiren hastalıklı ruhlar var aramızda...De gidin be! Kendi şerefsizliğinizle, şerefli insanların cinsel tercihleri ve kimlikleriyle uğraşmayın...biraz olsun utanma arlanma duygularınız kaldıysa eğer, söylediklerinizde utanır, TÜRKLERİN adını tekrar tekrar dünyaya duyuran Amazon savaşçısı güzel kızlarımız, kadınlarımızla, şeref duymayı öğrenebilirsiniz!

 

Çok, ama çok rahatsızlık duyuyoruz, TÜRK olmakla övünen, bizler, bu davranışların afişe olmasından, Türk kadınlarının başarılarına, sağır ve dilsiz olanlardan. O zaman, bizi, sayıları her şeye rağmen gittikçe artan, ATATÜRK sevdalısı, bunun gururunu onurla taşıyan, hakiki TÜRK vatandaşlarını rahat bırakın, kimliklerimizle uğraşıp, gıybet konusu etmeyin, ayrıca SANA NE!!!

 

Ey, karanlık yüzlü insanlar, bizim sevinçlerimize, tutkularımıza ortak olamıyorsanız eğer, irdelemekten vaz geçin! Bizi bizimle bırakın. bazı zayıf karakterli kişilerin döndürüldüğü gibi, bizi kendinize döndürmeye, ötekileştirmeye çalışmayın! Biz, ATATÜRK ilke ve inkılaplarını hatmetmiş, benimsemiş, bayrağına, yurduna bağlı insanlarız. En büyük Türk'ümüzün, bize çizdiği yoldan, yüzümüz batıya dönük, ilerleyeceğiz. Bu güzel ülkeyi, ellere bırakmayacağız, zira, yabancılarla paylaşılamayacak kadar kıymetli bir mülkümüz var! Güzel olduğu kadar da, kıymetini, yabancıların öğrendiği, bildiği için, dinmeyen bir iştahla bizi yemeğe yok etmeye çalışıyorlar. 'Filenin Sultanları' gibi, dişi olmalarına rağmen savaşçı, bayrağının gönderden inmesine tahammülü olmayan, güzel yüreklilere dil uzatacağınıza, evladınız gibi alınlarından öpün onları...bu yaşadığımız, gittikçe kararan memleketimizin adını, şerefle, altınla süsleyen Türk Kadınlarımıza, sadece medyun-u şükran olun, bırakın onların yaşam tarzları, kimlikleri, cinsel tercihleriyle uğraşmayı...

O, güçlü Türk Kadınları ki, ülkemizi şerefle, canları pahasına temsil ederek, dillerden düşmüyorlar, bir düşünün bakalım: ''ACABA, SİZLER, BU MEMLEKETE FAYDALI NE YAPTINIZ BUGÜNE KADAR!!!

 

TÜRK KADINLARI için kötü ve bet konuşmayı bırakın artık da, bir düşünün bakalım; Sizlerin bu ülkeye ne faydanız dokundu....

  Bu yazı 780 defa okunmuştur.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI