Bugun...
SON DAKİKA

VAR OLUN, PAYİDAR OLUN TÜRK GENÇLİĞİ!!!

 Tarih: 31-12-2023 13:43:00
SERVET ÇOLAK
Günaydın Can-Canlarım;
 
BUDUR! En büyük Türk ATATÜRK'ün, emaneti olan CUMHURİYETİ müdafaa ve muhafaza etme çabası, ve ispatı BUDUR! Fenerbahçe başkanı, Sayın ALİ KOÇ, bir hayli büyüğün olan bir Türk annesinden, seni kucaklamak alnından öpmek, bağrıma basmak istiyorum! Değil mi ki, stada çıkmak için taşımak istedikleri ATATÜRK, YURTTA SULH, CİHANDA SULH pankartları, TÜRK BAYRAKLARINA engel olundu, değil mi ki, ATATÜRK'Ü ve BAYRAĞINI başının üzerinde taşımak isteyen bir Türk Gençliğine,(aralarında yabancı uyruklular olması bir şey fark etmez, göğsünüzde o ayyıldızlı kırmızı bayrağın kokartını taşıyorsunuz ya, bizim için mücadele veren sizler de bizden sayılırsınız), şu güzel sözlerle; ''ATATÜRK YOKSA, TÜRKİYE'DE YOK, MAÇ DA YOK!!'', derslerini verdiniz, her iki takım başkanlarını ve sporcularını, atanmış, aciz Türkiye Futbol Federasyon başkanı ve temsilcilerine rağmen, sesinizi yükseltip, TÜRKLÜĞÜN ŞEREFİ ve ÜSTÜNLÜĞÜNÜ, yine ve yeniden ispat ettiniz. Bu karşılaşmayı gerçekleştirebilmek, spor da reklam yüzü olabilme çabalarına da elin şımarık sonradan görme Araplarına, PARA'NIN, ŞEREF, ASALET, ÜSTÜNLÜK, SATIN ALAMAYACAĞINI yüzlerine çarparak, dünyaya rezil ederek tekrardan yaşattınız...ALLAH, yolunuzu, bahtınızı açık etsin, şerefinizle geldiğiniz bu noktalarda edinilen asalet ile hayat yoluna başarılarla devam edin, temennilerim ve dualarımdır!
 
Ya buradaki, şerefli Türk Milleti? Herkes, yek vücut olarak olayı an be an televizyonlardan, twitterlerden izleyerek olaya muttali oldu, yine yeniden, yek vücut tek ruh olarak TÜRKLÜK galip geldi, muzaffer oldu! Aynen ATATÜRK'ÜN, NUTUK'ta, TÜRK Gençliğine hitaben, bayrağını ve kimliğini muhafaza ve müdafaa etmek için ihtiyacın olan kudretin damarlarındaki asil kanda mevcut olduğunu, her daim hatırlattığı gibi!!!
Dün gece o kadar karmaşık duygular içindeydim ki, güzel bir maç izleyebilmek için vakit geldiğinde, televizyonun karşısındaki yerimi aldım, bir Galatasaraylı olarak. Ancak maçın başlamasına 15 dakika kalmış, her iki takımında stada gelmemesi, bir tedirginlik yarattı hepimizde. Ancak, açıklamalardan sonra, Helal olsun diyorum başta sözcü olarak ısrarlara rağmen, toplantıya iştirak etmek istemeyen Ali Koç oğlumuza, ve Dursun Özbek bey'e. Ve, kurşun gibi isabet eden, bizi muzaffer, ev sahibini de rezil eden, ve hatta, ''bize haa?'', hüsranına uğratan her iki takımın müştereken aldığı, maçı, başka bir zamana erteleme kararındaki, asıl sebebin, MANEVİ BABAMIZIN adeta, ortalarda görünmemesini sağlama çabalarının nasıl boşa çıkartıldığını, apışıp kaldıklarını görür gibiyim ve hayalimde yaşatıyorum, telaştan uçuşan beyaz entarileri ve kırmızı beyaz kefiyeleriyle gözümün önüne getirebiliyorum, boş kalan ellerini hiçliğe kaldırarak....
 
Mutluyum, hala bir bütün olabildiğimiz için. Mutluyum, Türklüğe saygısızlıklara başımızı eğmediğimiz ve eğdirilmediğimiz için, mutluyum, ATATÜRK'E, BAYRAĞA, TÜRKLÜĞE saygılarını gösteren ve saydıran Türk kesimi için, mutluyum, artık bitti zannettiğimiz şeyin, bitmediğini, her an şahlanabileceğini, birleşmek için bir kıvılcımın yeterliliğini gösterdikleri için...
 
Her iki takım ve yöneticileri; Allah sizlerden razı olsun! Bir çoklarının teslim oldukları elin saygısız Arab'ına, soyumuzu saydırdığınız için, birbirlerini takım hırsıyla bir kaşık suda boğacak raddeye gelen hırslarının, Manevi Babamız ve aynı hisleri besleyen silah ve yol arkadaşlarının, bize bahşettiği Cumhuriyeti ilelebet koruyacağınızın bir işaretiydi, dün yaşadıklarımız! Demek ki, içimizdeki sevgiyi, bağlılığı, bütünlüğü, kıramayacaklar, bir işaretle toparlanacak güç ve imandayız, hamdolsun.
 
Hepimize bir yeni yıl armağanı oldu bu, solmaya yüz tutan ümitlerimizin köklerinin daha sapasağlam direndiğini görerek yaşadık, mutluyum, umutluyum...bu da bana yeter...VAR OLUN, PAYİDAR OLUN TÜRK GENÇLİĞİ!!!
  Bu yazı 731 defa okunmuştur.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI