Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Oran, "50 bin nüfusu aşmamıza çok az kaldı, birinci adres kaydınızı Çeşme'ye aldırın"

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran Çeşme'nin 50 bin nüfusu aşarak, idari olarak bir üst sınıfa geçmesi için yaklaşık 400 kişi kaldığını açıklayarak, "Eğer Çeşme'yi seviyorsanız, Çeşme'de yaşıyorsanız birinci ikamet kaydınızı Çeşme'ye aldırın. Çeşme için elinizi taşın altına koymanın tam zamanı" çağrısında bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 17-11-2023 13:15:06

Başkan Oran,

Sosyal medya sayfasından Çeşme'nin değişik bölgelerinden zaman zaman canlı yayın yapan Başkan Oran, son olarak, Çiftlik Mahallesi'ndeki, Çeşme Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan seyir terasından canlı yayın yaparak, Çeşmeseverlere ve Çeşme'de yaşayanlara birinci adreslerini Çeşme'ye aldırmaları çağrısını yaptı. 

 

"Eşsiz bir tesis oldu"

 

Çiftlik Seyir Terası'nın eşsiz manzarasını göstererek canlı yayın yapan Başkan Oran, " Burada finale çok yaklaştık. Mutfaktaki eksiklerimiz tamamlandığında Çeştur Kafemizin açılışını yapacağız. Bir gemi güvertesinde gibi komşumuz Sakız Adası'na bakan bu eşsiz manzarada, 'Alaçatı-Paraçatı' veya 'Çeşme çok pahalı' diyenlere bir cevap olarak benim Çeşme ailemin ve Çeşmeseverlerin yararlanabileceği bir sosyal tesisi daha Çeşmelilere kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Emeği geçen çalışanlarımıza ve meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten eşsiz bir tesis oldu. Çiftlikköyümüze hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

 

"Yaklaşık 400 kişiye Adrese Dayalı Nüfus Sistemi'nde ihtiyacımız var"

 

Çeşme'yi seven herkese kısa bir mesajı olduğunu söyleyen Başkan Oran, "Yılbaşına çok az kaldı. Çeşme'mizin de 50 bin nüfusu aşarak, idari olarak bir üst sınıfa geçmesine de çok az kaldı. Resmi olmayan rakamlara göre yaklaşık 300-400 kişiye ihtiyacımız olduğu duyumlarımız arasında. Yaklaşık 400 kişiye Adrese Dayalı Nüfus Sistemi'nde ihtiyacımız var. Eğer Çeşme'yi seviyorsanız, Çeşme'de yaşıyorsanız birinci ikamet kaydınızı Çeşme'ye aldırın. Biliyoruz ki Çeşme'de yaşayan kişi sayısı 49 bin 650 rakamından çok daha fazla. Birinci ikamet kaydınızı Çeşme'ye almanızı rica ediyorum" diyerek çağrıda bulundu. 

 

"Çeşme için elinizi taşın altına koymanın tam zamanı" 

 

Bu çağrısının hiçbir şekilde oy kaygısı ile olmadığını vurgulayan Başkan Oran, " Çeşme'mizin idari olarak sınıf atlayarak nüfusunu yükseltmesi, hastanemizdeki doktor ve hemşire sayısını, postanedeki postacı sayısını, okullarımızdaki öğretmen sayısını, belediyemizdeki zabıta ve memur sayısını arttıracak. Ödenekler de artacak, ama Çeşme Belediyesi'nin genel bütçeden aldığı pay, kendi bütçesinde yüzde 7 civarında bir rakam. Bu sene daha da düşmüş olabilir. Dolayısıyla bu iş ne oy ile alakalı, ne de parayla alakalı. Size daha iyi hizmetle alakalı. Hizmet kalitemizi yükseltmekle alakalı. 'Ben Çeşme'yi seviyorum. Çeşme'de yaşıyorum' diyen herkesin birinci ikametlerinin Çeşme'de olmasını istiyoruz. Çeşme için elinizi taşın altına koymanın tam zamanı" diye konuştu. 

 

"Bizi izlemeye devam edin" 

 

Başkan Oran, "Yeryüzündeki cennet Çeşme'nin bir başka cennet köşesi Çiftlikköy'den size bu görüntülerle şimdilik veda ediyorum. Çok yakında güzel tesisimizin açılışını hep beraber, Çeşme ailemle yapacağım. Yeryüzündeki cennet Çeşme'den Türkiye'mizin güzel insanlarına iyi günler diliyorum. Bizi izlemeye devam edin"  diyerek canlı yayını sonlandırdı. 

 

  Bu haber 964 defa okunmuştur.

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI