Bugun...
SON DAKİKA

En Doğal Çocuk Festivali

İzmir’in eğlencesi en bol çocuk festivali “Festival Çocuk” Akıllı Teknoloji Uzmanı Bilicra Ana Sponsorluğunda, 12 Mayıs Pazar günü Çiçekliköy Moment Tabiat Park’ında kapılarını 8. kez açmaya hazırlanıyor. Festivalle ilgili bilgi vermek üzere düzenlenen basın toplantısına Influencerlar, sponsorlar ve basının temsilcileri katıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 26-04-2024 08:13:21  -   Güncelleme: 26-04-2024 08:16:21

En Doğal Çocuk Festivali

2015 yılında başarılı girişimci Sibel Demir Arslan tarafından ilk kez organize edilen ve 7 festivali geride bırakan ‘’Festival Çocuk’’ bu yıl temasını orman ve doğa okuryazarlığı olarak belirledi.

 

DOĞADA ÇOCUK OLMANIN TADINI ÇIKARACAKLAR

 

Doğanın iyileştirici gücünden daha çok çocuğun ve ailenin yararlanması için düzenlenen festival, orman yürüyüşleri, doğa atölyeleri ve tabiat parkurları ile dikkat çekiyor. Festivale katılan çocuklar, 45 adet survivor parkuru, şişme oyun alanları, yarışmalar ile eğlenirken, aileler standları gezerek alışveriş yapabilecek. Ebeveynler, festival boyunca, çocukları ile doğada zaman geçirmenin tadını çıkaracak.

 

SİBEL DEMİR: “BU SENEKİ TEMAMIZ ORMAN”

 

Festivale katılan çocuklar, etkinlik ve atölyelerin yanı sıra sahne performansları ve yarışmalarla unutulmaz anılar yaşayacak.  Festival Çocuk Kurucusu, İzmirli kadın girişimci Sibel Demir Arslan “Bu sene tema olarak ormanı seçtik. Daha çok çocuğumuz toprağa bassın, ağaca sarılsın istedik. Doğa hepimize çok iyi geliyor. Çocuklarımızın küçük yaşlardan doğa ile bağ kurmalarını çok önemsiyoruz. Evcil hayvan dostlarımıza da kapımız açık. Doğanın içinde kuş seslerinin çocuk seslerine karıştığı eğlenceli bir festival bizi bekliyor.” dedi.

 

Çocuklar bir gün boyunca profesyonel çocuk eğitmenleri ve orman liderlerinin eşliğinde düzenlenen doğa atölyelerinden yararlanabilecek. Sadece çocuklar değil ailelerinin de keyifle zaman geçirmesi için aile oyunları, yarışmalar, sahne performansları düzenlenecek.

 

Sağlık sponsorluğunu Medical Point Hastanesi, eğitim sponsorluğunu ELT Yurtdışı Eğitim’in yaptığı festivalde; Düş Mucitleri Bilim Anaokulu ile Neşe Palamudu Orman Okulu’ndan orman liderleri doğa atölyelerini yaptıracak. Festivalde, İBB İtfaiye Daire Başkanlığı, UCIM, LÖSEV, Kızılay ve Ege Orman Vakfı da yer alacak.

 

12 Mayıs Pazar Günü Çiçekliköy’de saat 10.00 ile 19.00 arasında düzenlenecek festival için  katılımcılar, biletlerini festivalcocuk.com adresinden alabilecek. 0-36 ay ve özel gereksinimli çocuklar festivale ücretsiz girebilecek.

 

  Bu haber 266 defa okunmuştur.

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BÖLGE Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI