Bugun...
SON DAKİKA

Lal Denizli, "Çeşme'nin geleceği için işbirliği ve dayanışma içinde hareket edeceğiz"

Seçim çalışmalarına esnaf ve muhtar ziyaretleri ile devam eden CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli, "Halkımızın görüş ve beklentilerine büyük önem veriyoruz. Çeşme'nin geleceği için işbirliği ve dayanışma içinde hareket edeceğiz" dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 13-03-2024 13:06:50

Lal Denizli,

Altınkum Mahalle Muhtarı Mehmet Cinkara'yı ziyaret eden Denizli, mahalledeki sorunlar ve talepler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Denizli, muhtarlıklarla yakın iş birliği içinde olacaklarını ve mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için çaba göstereceklerini belirtti.

 

Muhtarlık ziyaretinin ardından Çiftlik Mahallesindeki esnafları da ziyaret eden Denizli, talep ve beklentilerini dinledi. Çiftlikköy esnafının sorunlarına çözüm bulmak için çalışacaklarını vurgulayan Denizli, "Çeşme'nin her köşesine eşit hizmet götürmek ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için yoğun bir şekilde sahada çalışıyoruz. Halkımızın görüş ve beklentilerine büyük önem veriyoruz. Çeşme'nin geleceği için işbirliği ve dayanışma içinde hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

  Bu haber 385 defa okunmuştur.

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI